Voor 50€/jaar geeft u een kind een toekomst!

Steun hen, doe een gift!

Naar Home pagina

Ik geef!


Fantastisch dat u kinderen in Sri Lanka een betere toekomst wilt bieden met een gift aan vzw Martin De Kegel.

Vanaf amper 50€ per jaar stuurt u een kind naar school en geeft u het een toekomst. En via een fiscaal attest kunt u tot 45% van uw gift terugkrijgen.

Kies zelf uw betalingswijze, dit gebeurt veilig via uw eigen bank-app of via de PayPal website.

Onze vzw is erkend als instelling voor hulpverlening aan ontwikkelingslanden. Voor giften van minimaal €40,00 op jaarbasis (minimaal €42,00 als u betaalt met PayPal of met creditcard), kunnen wij u een fiscaal attest bezorgen waarmee u tot 45% van uw gift terugkrijgt.

Stuur een e-mail met al uw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u een fiscaal attest. De e-mail is vooraf al ingevuld met de veldnamen, u hoeft die alleen nog aan te vullen.

Lukt dit niet, klik dan hier en kopieer en plak de gegevens in uw e-mail, vul deze aan en verstuur uw bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie: Giften - FOD Financiën

Privacy informatie

De vzw Martin De Kegel heeft bovenstaande gegevens nodig hebben om u een fiscaal attest te kunnen opsturen en u eventueel te kunnen contacteren bij vragen over uw gift.

De vzw verzamelt en bewaart enkel persoonlijke gegevens van schenkers in het kader van een gift en enkel de gegevens die de schenkers zelf meedelen en die nodig zijn voor het vlot verwerken van de gift. De vzw gebruikt deze gegevens voor communicatie met de schenker, voor fondsenwerving en om fiscaaltechnische redenen. Uiteraard worden uw gegevens op een veilige manier behandeld en nooit aan derden doorgegeven.

We houden uw gegevens bij zolang dit nodig is om de gift correct af te handelen of zolang het noodzakelijk is om aan alle wettelijke en fiscale verplichtingen te voldoen.

De vzw verbindt er zich toe om deze persoonlijke gegevens te verwerken overeenkomstig de toepasselijke wetgeving ter zake.

U hebt recht op toegang, wijziging, rechtzetting en verwijdering van uw gegevens. Neem contact op met vzw Martin De Kegel, Edingsesteenweg 138, 1755 Gooik, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om dit recht uit te oefenen.